Eksploro
Lidhu
Llogari Pro
Më shumë hapësirë ngarkimi, më shumë statistika, më shumë karakteristika.
Karakteristikat
Llogari standarte
Llogari Pro
Hapësira totale
100 MB
1 GB
Hapësira totale e lejuar për të ngarkuar.
Madhësia e gjurmës
5 MB
50 MB
Madhësia totale e lejuar për të ngarkuar një gjurmë.
Statistikat bazë
po
po
Numërimi i Play, pëlqimet dhe komentet.
Statistika të zgjeruara
jo
po
Mëso se kush i luan gjurmët e tua, dhe nga i cili shtet gjurmët e tua janë më të luajtura.
Simboli Pro
jo
po
Simboli Pro i cili do të shfaqet në llogarinë tënde.